Leta i den här bloggen

onsdag 15 april 2015

Lärplatta i förskola och skola

Är du sugen på att läsa om hur vi kan använda lärplattor i verksamheten på förskolan kan du ladda ner en alldeles sprillans ny e-bok helt gratis via denna länk: https://itunes.apple.com/se/book/surfplatta-i-skola-och-forskola/id983747417?isInPurchasedView=true&mt=11
Du får då upp boken i iBooks. Ett av bidragen är skrivet av min fd kollega Monica Niemi. Hon och jag tig de första stapplande stegen tillsammans i januari 2012 vilket hon beskriver i sin text. Sitter och läser den nu på tåget på väg till SETT. Och vad är SETT? Jag saxar:
SETT står för ”Scandinavian Educational Technology Transformation" och är Skandinaviens största mässa och konferens inom det moderna och innovativa lärandet. Om du är lärare, skolledare, förskollärare, pedagog eller jobbar med förvaltningsfrågor så är det här den perfekta mötes- och inspirationsplatsen för dig. SETT riktar sig även till dig som är nyfiken på att knyta nya spännande kontakter i SETT´s utställardel och där möta leverantörer av digitala verktyg och moderna fysiska lärmiljöer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar